Desert delicios și simplu, fără coacere – Cine ar fi crezut că va fi ieși atât de bun?

Ingrediente:

  • 600 g biscuiți
  • 500 g brânză de vaci
  • 500 g smântână
  • 200 g zahăr
  • 2 linguri gelatină granulată
  • 150 ml apă
  • 1 ciocolată

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem gelatina la hidratat. O lăsăm 15 minute, pe urmă o topim pe baie de aburi.

2. Într-un bol, turnăm smântâna. Adăugăm brânza de vaci, zahărul și amestecăm cu ajutorul unui blender până la omogenizare.

3. Adăugăm gelatina pregătită anterior.

4. Pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, așezăm uniform un strat de bicuiți. Pe deasupra, adăugăm un strat de cremă. Procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. În final, trebuie să obținem 3 straturi.

5. Decorăm cu ciocolată dată prin răzătoare și punem desertul la frigider pentru câteva ore.

Loading...