Cașcaval de casă cu verdeață – Natural, delicios și sănătos – Veți ocoli rafturile cu cașcaval din magazine

Ingrediente:

  • 1 l lapte
  • 200 ml smântână
  • 3 ouă
  • 1 linguriță sare
  • 1 lingură de mărar tocat

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem mărarul.

2. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm smântâna și amestecăm bine.

3. Punem laptele la fiert.

4. Turnăm compoziția de ouă și amestecăm foarte bine, la foc mic. Fierbem 5 minute.

5. Luăm amestecul de pe foc și adăugăm mărarul pregătit anterior.

6. Lăsăm amestecul 10 minute.

7. Așezăm amestecul într-un vas acoperit cu pânză de tifon.

8. Legăm pânza și lăsăm brânza la scurs 30 de minute.

9. Așezăm o greutate și punem brânza la frigider pentru 4-5 ore.

Loading...