Cartofi rumeni și ușor crocanți, la cuptor – Sigur ai deja ingredientele în frigider

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi
  • 50 g parmezan
  • 50 g unt
  • 2 căței de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, condimente

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm și decojim cartofii. Cu ajutorul unui cuțit, îi tăiem în 3-4 bucățele.

2. Așezăm cartofii într-un bol. Condimentăm cu sare, piper și adăugăm uleiul. Amestecăm bine, pe urmă așezăm cartofii pe o tavă de copt tapetată cu ulei.

3. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 30 de minute.

4. Într-un bol, amestecăm untul topit cu usturoiul mărunțit. Adăugăm parmezanul și amestecăm bine.

5. După 30 de minute, scoatem cartofii din cuptor, pe deasupra turnăm sosul pregătit anterior și coacem încă 10 minute la aceeași temperatură.

Loading...