Brioșe cu mere din aluat moale și sfărâmicios – Cea mai gustoasă rețetă de brioșe

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 400 g zahăr
  • 6 lingurițe smântână
  • 250 g unt
  • 3 lingurițe praf de copt
  • 750 g făină
  • 4 mere

Mod de preparare:

1. Pentru început, topim untul pe baie de aburi.

2. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle spumă.

3. Treptat, adăugăm smântâna, praful de copt și amestecăm foarte bine.

4. Adăugăm untul pregătit anterior și treptat, turnăm făina cernută. Amestecăm până obținem un aluat moale și omogen.

5. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm merele, pe urmă le tăiem cubulețe mici. Le adăugăm în aluat și amestecăm bine.

6. Turnăm uniform aluatul într-o formă specială de silicon. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 30 de minute.

Poftă bună!

Loading...